Follow:
Browsing Category:

LIFESTYLE

    LIFESTYLE

    Cara Mudah Save Video Youtube ke Iphone

    Save Youtube Video in Your Phone

    Pernah rasa frust tak sebab susah nak save video dari youtube (especially Iphone user)? Actually, dari dulu I memang akan selalu save video (music video basically) so nanti I boleh la dengar time kat ofis ke atau dalam kereta on the way balik & pergi kerja. Paling I geram bila sometimes ada je lagu yang tiba-tiba stuck dalam kepala lepas tu nak dengar tapi kat ofis hmm youtube stream lembs nak mamps haha. Nak download kat ofis, tapi website kena block, nak dengar guna phone nanti data habis sebab nak dengar tu mestilah lebih 100 kali baru puas ken.

    Ni, I ade satu cara mudah untuk save video dari youtube ke dalam phone korang. Cara mudah dan cepat, takde pening-pening pun.

    Read more

    Share:
    LIFESTYLE

    My Favourite TV Series (You Couldn’t Have Missed)

    My Favourite TV Series

    This time I am in my world of watching my favourite tv series. With a laptop and a cup of tea laying on my bed with my favourite pjs. Nah-ah that’s only what I imagine it to be. Now I rarely watch any tv series, but for the past few days I started to re-watch one of my favourite tv series and I couldn’t stop watching.

    Many of you here I surely agree, you watched tv series most of your free time, and you surely have your own favourite one. I thought of sharing my own favourite tv series and maybe I can hook you up to some of the show.

    Read more

    Share:
    LIFESTYLE

    Aktiviti untuk Hari Minggu

    Aktiviti untuk Hari Minggu Ni

     Tak lama lagi (lama la sangat, lagi 2 hari  je pun), kita akan ade cuti panjang, yay! Kita ade 3 hari cuti iaitu hari Sabtu, Ahad dan Isnin. Selalunya time cuti macam ni la banyak yang merancang untuk bawak satu family pergi bercuti kan. Kalau yang dah ade plan itu baguslah, inilah masanya nak berseronok. Tapi kalau yang tak ada plan lagi, ni saya nak share sikit aktiviti untuk hari minggu ni.

    7 Aktiviti di Hari Minggu

    Read more

    Share:
    LIFESTYLE

    How to wake up early in the morning?

    How to wake up early in the morning

    Feeling hard to wake up in the morning? How to wake up early in the morning? Follow this steps to be an early riser like I do.


    Every morning when I woke up at 5:30am, I will start off my day more productively. The reason why I have this sleeping habits is because first, I don’t like to rush myself get off the bed and went straight to the bathroom, put on my outfit, wear my make up in rushing mode, and look at my clock, walk straight to my car and drove off to office..tik tok tik tok caught in the traffic, and seriously I hate this kind of situation.

    How many of you went through this every working day? How is your sleeping habits? Maybe you still can arrive early, but do you feel that your body will appreciate this?

    Why I like waking up early?

    Read more

    Share: