Follow:
All Posts By:

Atheera Dayana

    TRAVEL

    Percutian ke KRABI (Intro & day 1)

    Trip to Krabi Full Itinerary

    Ho yeah, akhirnya inilah post percutian ku ke Krabi, Thailand. Inilah percutian kali pertama ke luar negara dengan duit sendiri. Alhamdulillah, dapat jugak pergi Krabi walaupun masa sebelum nak pergi ni asyik teragak-agak nak pergi ke tak. Bila ada member yang pandai tengok tiket flight and bagi encouragement nak pergi, akhirnya tercapai jugak.

    Read more

    Share:
    LIFESTYLE

    OLFACTORY BULB at Kota Damansara

    OLFACTORY BULB at Kota Damansara

     

    YES, COFFEE IS MY LOVE! I’ve been loving coffee since I started working last 3 years ago. Previous years I don’t try out new cafe because not all my friends are coffee lover like me. But now, I have few friends share same interest with me. So whenever we have free time after work we would hop on new cafes in Kota Damansara to try out their coffee and other delicious food. Yummy! This time I am to taste the delicious food at OLFACTORY BULB, Kota Damansara.

    So here goes my review at Olfactory Bulb, Kota Damansara

    Read more

    Share:
    TRAVEL

    My Healing Trip to Pulau Perhentian

    Ikuti kisah percutian saya di Pulau Perhentian selama 3 hari 2 malam dengan pelbagai aktiviti menarik dan jugak bajet duit yang diperlukan.

    Akhirnya, inilah percutian pertama sejak bekerja selama 2 tahun kot. This is macam my healing trip to Pulau Perhentian. Actually dah lama nak ke Pulau Perhentian cuma tak dapat partner yang betul-betul nak pergi. Inilah kisah percutian saya di Pulau Perhentian selama 3 hari 2 malam dengan pelbagai aktiviti menarik dan jugak bajet duit yang diperlukan.

    Read more

    Share:
    LIFESTYLE

    My Top 5 Favourite Korean Variety Shows

    My Top 5 Favourite Korean Variety Shows
    I love to watch Korean Variety Shows. Their shows are super hilarious, making my day full of laughter. Every time I watched any shows, my brother will take a peep beside me *that makes me super annoyed*. If you Kpop lover haven’t at least watch one episode, take a seat and find the videos on youtube and watch. The show will make you laugh till burst *lol kidding*. Let me share with you my  Favourite Korean Variety Shows.

    Read more

    Share: