Follow:
All Posts By:

Atheera Dayana

    TRAVEL

    Percutian ke KRABI (Day 3)

    Ikuti kisah percutian saya di Krabi selama 4 hari 3 malam dengan pelbagai aktiviti menarik dan juga bajet duit yang diperlukan.

    Ikuti kisah percutian saya di Krabi selama 4 hari 3 malam dengan pelbagai aktiviti menarik dan juga bajet duit yang diperlukan.

    Percutian ke KRABI (Day 3) – 29 Ogos 2015

    Hari ketiga kami set untuk berjalan-jalan, menikmati cuaca (panas ok), dan lihat kehijauan di sekililing, cewah.
    Seperti biasa, tour start pukul 9 pagi. Get ready, breakfast ala kadar. Tapi kami dapat makan nasi pulut dengan ayam goreng. Inah, tour sales girl yang belikan. Sedapnya! Tengah rushing tu sempat lagi makan, takkan taknak kot kan. Bawah ni saya tepek gambar.

    Read more

    Share:
    TRAVEL

    Percutian ke KRABI (Intro & day 1)

    Ikuti kisah percutian saya di Krabi selama 4 hari 3 malam dengan pelbagai aktiviti menarik dan juga bajet duit yang diperlukan.

    Ho yeah, akhirnya inilah post percutian ku ke Krabi, Thailand. Inilah percutian kali pertama ke luar negara dengan duit sendiri. Alhamdulillah, dapat jugak pergi Krabi walaupun masa sebelum nak pergi ni asyik teragak-agak nak pergi ke tak. Bila ada member yang pandai tengok tiket flight and bagi encouragement nak pergi, akhirnya tercapai jugak.

    Inilah dia, aku labelkan sebagai ‘Percutian Idaman : KRABI’ sebab dah lama nak travel sini.

    Read more

    Share:
    LIFESTYLE

    OLFACTORY BULB at Kota Damansara

    OLFACTORY BULB at Kota Damansara
    YES, COFFEE IS MY LOVE! I’ve been loving coffee since I started working last 3 years ago. Previous years I don’t try out new cafe because not all my friends are coffee lover like me. But now, I have few friends share same interest with me. So whenever we have free time after work we would hop on new cafes in Kota Damansara to try out their coffee and other delicious food. Yummy! This time I am to taste the delicious food at OLFACTORY BULB, Kota Damansara.

    So here goes my review at Olfactory Bulb, Kota Damansara

    Read more

    Share:
    TRAVEL

    My Healing Trip to Pulau Perhentian

    Ikuti kisah percutian saya di Pulau Perhentian selama 3 hari 2 malam dengan pelbagai aktiviti menarik dan jugak bajet duit yang diperlukan.
    Akhirnya, inilah percutian pertama sejak bekerja selama 2 tahun kot. This is macam my healing trip to Pulau Perhentian. Actually dah lama nak ke Pulau Perhentian cuma tak dapat partner yang betul-betul nak pergi. Inilah kisah percutian saya di Pulau Perhentian selama 3 hari 2 malam dengan pelbagai aktiviti menarik dan jugak bajet duit yang diperlukan.

    Read more

    Share: