Follow:
TRAVEL

Percutian ke KRABI (Day 4) & total money I spend

Trip to Krabi Full Itinerary

Ikuti kisah percutian saya di Krabi selama 4 hari 3 malam dengan pelbagai aktiviti menarik dan juga bajet duit yang diperlukan.

Percutian ke KRABI (Day 4) – 30/8/2015

This is the last day. Rasa sedih sangat sebab nak balik Malaysia dah. Flight dari Krabi pukul 10 (kalau tak salah) so kami naik taxi car ke Krabi Airport. Tunggu flight sampai aku dah pening-pening (yelah sedih ceh), kali ni aku wrap luggage aku takut terpecah, kemain kasar dorang campak beg kita. So kalau sayang beg, sila wrap.

So flight from Krabi Airport – Bangkok Airport, Bangkok Airport – KLIA. Seperti biasalah dekat Bangkok Airport tu nak menunggu dalam 3 jam. Disebabkan kami mengantuk. jumpa je port bangku yang kosong, tidur je kat situ. Kalau ade duit lagu bolehlah shopping kat airport. Touch down KLIA dalam pukul 10 malam.

Ni gambar dalam airport. I like the structure ♥

Total spending :

Taxi to Krabi Airport : 166 baht

Tips to taxi driver : 50 baht

Baggage wrapping : 200 baht

Ini adalah jumlah keseluruhan trip ke Krabi 4 hari 3 malam:-

Read : Percutian Idaman : KRABI here I come (Intro & day 1)

Read : Percutian Idaman : KRABI here I come (Day 2)

Read : Percutian Idaman : KRABI here I come (Day 3)

Related posts:

Share:
Previous Post Next Post
  • wahhhhhh bestnyaaa thanks share :))))

  • ahhh bestnya gi krabiiiii. mintak izin save gmbr ye nk buat rujukan kalau perlu hihi